VVS-installationer

JW Rör utför allt från stora entreprenader till mindre servicearbeten. Bland våra kunder återfinns bland annat försäkringsbolag, företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Vi är förtroendepartner till Länsförsäkringar samt auktoriserade av branschorganisationen Säker Vatten – en stor trygghet för dig som kund.

När du anlitar oss förmedlar vi även kontakter med några av våra erkänt duktiga samarbetspartners inom exempelvis bygg, el och plattsättning. Efter många verksamma år som rörmokare i Uppsala har vi ett väl upparbetat nätverk av seriösa och professionella hantverkare.

Nedan hittar du ett axplock av vad vi kan göra. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.

Installationer, reparationer och service

Som certifierade rörmokare utför vi exempelvis VVS-installationer vid nybyggnationer eller renoveringar av bostäder, industrilokaler och kontor. Vi genomför även reparationer och service av befintliga VVS-installationer och anläggningar.

Pannbyten

Vi erbjuder försäljning, installation och service av både vedpannor och elpannor. Vi är specialister på vedpannor och kan med vår breda erfarenhet rekommendera en energieffektiv panna med anpassad verkningsgrad och effekt för dina förutsättningar.

Varmvattenberedare

JW Rör säljer och installerar varmvattenberedare med hög detaljkvalitet från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan erbjuda rätt varmvattenberedare för dina unika förhållanden, med hänsyn till exempelvis vattentyp och varmvattenbehov.

Fjärrvärmeväxlare

Vi säljer och installerar fjärrvärmeväxlare från bland andra Metro Therm och Alfa Laval. Vid byte av värmeväxlare åtar vi oss hela arbetet från demontering till installation och inkoppling.

Värmepumpar

Vi är återförsäljare för CTC värmepumpar och kan därigenom erbjuda energieffektiva lösningar för såväl småhus som stora industrier.

Badrumsrenoveringar

JW Rör är auktoriserade enligt Säker Vatten och har bara certifierade montörer som utför VVS-arbeten i våtrum – ett krav som ofta försäkringsbolagen ställer. Vi arbetar med erkända produkter som kommer från bra och stabila leverantörer.

Kom ihåg att du som privatperson i vissa fall kan göra avdrag för ROT-arbete vid VVS-installationer.